Johan Falk filmerna

Ja då har även vi sett den rafflande finalen av denna filmserie. Om jag tyckte att slutet var bra?
JA svarar jag på den frågan. Lite vemodigt att det inte blir fler filmer men allt blev avslutat som filmteamet hade lovat.
 
Jag och min man bänkade oss för att se den första av de fem nya filmerna i början av sommaren och de har varit actionfyllda så att man nästan varit helt uppjagad efteråt.
Jag har gråtit, varit nervös, bitit på naglarna, varit arg och till och med skrattat i bland.
 
Jag trodde att denna filmserie skulle dö ut när Frank Vagner försvann men när Seth Rydell fick mer plats så har även det varit väldigt roande i många fall. Med alla sköna kommentarer och sitt oärliga sätt så finns det nog inte många som inte gillar honom. 
 
Jag personligen tycker att de fem sista filmen nog är Sveriges bästa filmer. De är välgjorda och genomtänkta men sen gillar jag ju filmer där det händer mycket. Jag har alltid gillat Beck filmerna men Johan Falk klår Beck med hästlängder.
 
Men med vemod kan jag säga att detta nu är avslutat så det är bara att börja kolla om från början. Noll Tolerans får nog bli den första i raden. Om jag kan rekommendera dessa filmer? JA!!! Se dem och njut men var beredd på många känslor.

Kommentera här: