Glöm inte bort dina drömmar

Att övervinna sig själv är det största man kan göra. 

Jag har nyligen haft en ”livskris” eller vad man nu kan kalla det. Början av året har varit pest men jag har klarat det också.
Jag är i och för sig lyckligt lottad och har en fantastisk make som stöttar mig i vått och torrt. Jag vore ingenting utan honom. 

Men den störst kampen måste man ta själv. Jag för ständigt en kamp med mig själv men i år har den varit värre än tidigare.
Jag har tampats med utmattningssyndrom och jag känner fortfarande att det inte är helt borta. Jag vill så mycket med mitt liv och jag är rädd för att släppa mina drömmar. Vad vore livet utan drömmar?
Jag har haft drömmar som jag har förverkligat och det en speciell känsla som infinner sig när man väl når sitt mål. Men jag har många fler drömmar, jag vill inte bara släppa dem. 

Jag har många stora drömmar men även många små och kanske mer uppnåeliga.
Man kanske skulle göra en ”bucketlist” för att utmana sig själv ytterligare? 

Det skulle bli en stort nöje att verkligen fundera på vad man vill göra. Nu har jag en del punkter som jag redan kan pricka av. Så som gifta sig, få barn, segla, hoppa fallskärm mm.
Men det finns mycket mer…….

Jag har alltid haft en dröm om att skriva en bok och det tog jag tag i under sommaren förra året. Historien som jag hade haft i mitt huvud så länge behövde komma ut.

Jag började skriva och nu sitter jag här med en snart färdigskriven roman. Jag har skrivit 72 000 ord och jag är så nöjd. Nu ska jag bara skriva slutet och sen är det dags för ytterligare en redigering.

Jag kan även stryka detta på listan men då kommer nästa punkt. Att få den publicerad och det är lättare sagt än gjort. Men jag ska åtminstone ge det ett försök. Vad är det värsta som kan hända? Att någon säger nej tack.

Jag har fått så mycket ”skit” i livet så jag ska nog kunna ta ett nej. Även om jag älskar min historia så kanske inte andra gör det.

Kanske blir den liggandes där på datorn, oläst och ratad. Men det får framtiden utvisa.

 Men någonstans är det ändå en vinst. Jag har klarat något som jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag har ändå ägnat enormt mycket tid åt detta projekt och nu ska det bli klart.

Jag har övervunnit en rädsla om att misslyckas, men jag har i alla fall försökt.
Jag vägrar att ge upp, jag vill och jag kan så mycket mer.

Kommentera här: