Tar det aldrig slut

Att ha barn är inte fullt så enkelt. Är det inte det ena problemet så är det det andra.
 
Min 12 åring har gått igenom mycket trots att hon inte är så gammal.
Nu är det dags igen.
 
När hon nu har hittat bra kompisar som finns där för henne och hon är nöjd med tillvaron. Ja då börjar det en ny kille i hennes klass. Till en början var han snäll och gullig men nu vet jag inte vad som har hänt med honom.
 
Det började i helgen då han började följa efter min dotter och hennes kompisar. Han kastade sten på dem och var allmänt otrevlig. Men till slut hade han gått hem och de kunde ha kul igen.
Igår blev det ännu värre......
Hon kom hem 40 minuter för sent och jag var jättearg på henne. Men när jag såg hennes tårar rann ilskan ur mig.
 
Hon berättade att den här killen hade gett sig på henne och skrikit en massa fula ord till henne men hon förstod inte varför. Sen hade han slagit min dotter och hennes kompisar med någon typ av järnrör. Han slog dem på armar och ben och de var rejält upprörda.
 
Frågan är bara vem som va mest upprörd, jag eller hon. För att inte tala om hennes pappa. Finns inga ord som kan beskriva hur arg man blir när någon gör ens barn illa. Det finns inget jag inte skulle göra för mina barn och i detta fall kände jag bara hur blodet i hela kroppen kokade.
 
Men det tog inte slut med detta....
I dag var det dags igen. De går i samma klass men i skolan vågar han inte göra något.
Men i dag blev hon nedbrottad och fasthållen. Hennes kompisar hjälpte henne så klart och hon kom därifrån. Efter en spark mellan benen släppte han taget, som tur var. När hon och kompisen sprang därifrån skrek han efter dem.... "Horungar""
Vad är det som händer? Jag trodde inte alls att detta uttryck användes längre. Framför allt inte av en 12 åring.
Frågan är hur denna kille har det hemma. Hur många gånger har han själv fått höra horunge? Vet han ens vad det betyder? Troligtvis inte....
 
Jag är så upprörd samtidigt som jag är sorgsen.
Vad är det som händer med barnen? Hur mycket ska en och samma flicka få stå ut med egentligen?
Räcker det inte någon gång? Ska det vara så här svårt att växa upp i dag?
Klimatet har blivit tuffare och jag hänger inte alls med. Jag ville inte att mina barn ska behöva utsättas för sådana här saker. Kan de inte bara få ha kul när de växer upp.
 
Låt. mina.barn. vara.......
Min man sa en gång att jag är världens snällaste, så länge ingen bråkar med mina barn. Då blir jag en helt annan och jag kan gå hur långt som helst. Jag lovar att fortsätter denna kille ska jag ställa till med ett jäkla liv. Detta är verkligen inte okej. Jag tänker inte ge mig. Sista ordet är inte sagt i denna eländiga historia. Jag kämpar för min dotter och hon förtjänar verkligen inte att bli slagen....Jag ger aldrig upp!!!

Kommentera här: