En dag på stranden

Värmeböljan ligger över Sverige och vi njuter verkligen.
Även om jag i bland har lust att klaga på att det är något varmt så är det ändå njutbart. Jag vill ha sol och värme.
 
Vi bestämde oss för att åka till en av de många havsbad vi har i närheten där vi bor. Vi gjorde pastasallad med kyckling, skar upp frukt och packade sandleksakerna.
Vi var helt enkelt redo för en heldag tillsammans hela familjen. (Inte ofta vi har det då 12 åringen sällan är hemma)
 
Det var många som hade tänkt som vi men stranden är stor. Vi valde Gålö Havsbad då det finns mycket parkering och stor plats att kunna sitta precis vi vattnet.
Vi fällde upp våra stolar och gjorde i ordning en liten plätt för oss att hålla till på. Barnen var överlyckliga och solen gassade. Som tur är fläktade det från havet och det var riktigt skönt att sitta där. Jag satt i godan ro och läste min bok, döttrarna slappade och maken satt bredvid mig.
 
 
 
Det blev några dopp i havet och vi kunde verkligen slappna av. Det är riktigt långgrunt och yngsta dotterna kunde leka i vattnet utan att vi behövde vara precis bredvid henne hela tiden. Jag kunde sitta i min stol och se henne gräva och bara vara till freds. Äldsta dottern låg och solade och såklart hittade hon skugga under stolen så att hon kunde spela på mobilen (Ja, ja, hon var med oss i alla fall).
 
Vilken dag vi hade. Lugn och ro, tillsammans. Vi var ganska slitna när vi hade packat i hop våra saker och var på väg till bilen.
 
 
 
Vi spelade minigolf och sen var det dags att åka hem. Yngsta dottern lyckades tappa en av sina tänder och vi hade ett litet blodbad innan vi kunde sätta oss i bilen för att åak hem.
Väl hemma fanns inte mycket ork kvar. Barnen bad om att få gå och lägga sig för att se en film och vi bara sjönk ner i soffan och kollade på några avsnitt av Vänner. Lagom ansträngande.
 
Vilken härlig dag. Så skönt att få vara med familjen och jag är så tacksam över att vi bor när havet och kan njuta av havsbad.
 
När sommaren är som bäst då ska man verkligen njuta.
 
 
1 beccalundin.blogg.se:

skriven

Vilken super skön dag😃

Svar: Ja, den svenska sommaren kan vara underbar.
Mina

2 JUNITJEJ:

skriven

Så underbart! Vilka fina bilder!

Svar: Tack så mycket !
Mina

Kommentera här: