Ombyte förnöjer

En längre tid har mitt hem bara funnits där.
Tiden har runnit i från mig och mitt intresse att inreda har helt kommit på villovägar.
Nu börjar jag hitta lite energi att ta tag i saker igen. Det finns otroligt mycket att göra inne men eftersom det är sommar så börjar vi där.
 
Vi bestämde oss för att bygga om altanen i början av sommaren för att få mindre insyn. Nu är vi i full gång. Det handlar inte om att bygga om den helt utan en mindre utbyggnad och en ny trappa. I dag sviker vädret oss något men det byggs mellan skurarna. Mer om den förändringen kommer senare när det börjar bli klart.
 
Jag valde därför att göra om lite på vår inglasade balkong. Jag har sedan några år tillbaka en gardin och kuddar i samma färg men de börjar att se dassiga ut. Nu tyckte jag att det var dags för en liten förändring.
Jag hade en gammal gardin inne som jag inte vill ha just inne. Den syddes om lite och sedan sattes den upp. Jag var rädd för att det skulle bli mörkt men det blev riktigt bra. Kuddarna fanns även de hemma. Nu är jag inte riktigt klar och jag behöver köpa en ny duk och piffa till lite i övrigt. men än så länge är jag riktigt nöjd.
 
Tänk att så lite kan göra så mycket. Kanske beror det bara på att det är annorlunda men jag tyckte att det blev ljusare och fräshare. Tänk vad bra det är att rota i gamla saker i bland. Man kan verkligen hitta en skatt.
 
Jag ska nog rota vidare för att se vad mer jag kan förändra med små medel.
 
Före förändringen

Efter förändringen
 
 

Kommentera här: