Nysningar, halsont och ett väldans letande

Lördagen bjöd på nysningar, halsont och en irriterande jakt på en vinterjacka.
 
Jag vaknade med en jobbig huvudvärk och den följdes av halsont och nysningar. Det tog emot att kliva upp ur sängen men upp kom jag. Lördagens var den lediga dagen då vi skulle inhandla vinterkläder till barnen. Jag tänkte att det skulle gå snabbt och smidigt men jag hade fel.
 
Yngsta dottern var absolut inget problem då hon hittade en jacka direkt. Bara den var rosa så var hon nöjd.
Värre var det med vår tolvåring som var betydligt kinkigare.
Jackan skulle vara svart med pälskrage. Den fick abslolut inte vara för lång och den skulle naturligtvis vara snygg.
Den jackan måste vi kunna hitta tänkte jag.
 
Vi letade i alla sportaffärer vi kunde hitta. Vi letade i alla affärer vi kunde hitta men den jackan hon ville ha fanns helt enkelt inte. Till slut hittade hon en men det var den mest opraktiska jacka jag någonsin sett. regnar det kommer hon att bli dyblöt, blåser det kommer det att blåsa rakt igenom och går du emot en gren lovar jag att den går sönder. Priset var inite heller passande till hennes ålder tyckte jag. Hon är inte rädd om sina kläder och jag vill inte att hon har en jacka som blir stulen i skolan.
 
Hon var sur och vi åkte därifrån utan jacka. Vi fick ta jackproblemet en annan dag
 
När vi kom hem var det dags för middag och vilken middag det blev.
Friterad kyckling med ris och jordnötssås. Väldigt onyttigt men farligt gott.
Eftersom vi ändå hade ätit friterat så fortsatte vi med det. Vi avslutade middagen med friterad banan med vaniljglass och det var löjligt gott.
 
 
 
Sen intog vi soffläge och väntade på matkoma och den kom med besked kan jag lova. Det blev en lugn och skön kväll tillsammans och det var precis vad vi alla behövde efter jackletandet.
Nu ska vi inspektera varenda sida på nätet som säljer jackor och hoppas att vi har lite tur och hittar något.
 
Men nu väntar en söndag med förberedelser inför kommande vecka som förhoppningsvis blir bra. I dag väntar Cheerleading träning för äldsta dottern i 4 timmar och jag är så klart chaufför. Ännu en härlig söndag att vänta.
 

Kommentera här: