Vännerna gör bort sig

Men de verkar ha hur kul som helst.
 
Tv-serien Vänner roade mig i 10 års tid och gör fortfarande. Jag har sett alla avsnitt och jag kan se dem om och om igen. Jag tröttnar aldrig. Jag kan replikerna och jag var ledsen när sista avsnittet sändes.
 
Trots detta överlevde jag att serien lades ner och jag tyckte ändå att den fick ett värdigt slut. Även om jag ville att den skulle fortsätta. Det är längesedan som den lades ner men jag tror att den är väldigt populär fortfarande.
 
Jag har inte hittat någon NY serie som är lika bra. Visst finns det många som är bra men ingen jag har fastnat för på samma sätt. Kan detta kanske bero på att mitt första barn föddes 2004, samma år som sista Vänner avsnittet sändes. Jag har helt enkelt inte haft samma tid att lägga på serietittande efter att hon föddes. Tråkigt men sant. Eller så är det så att jag har förändrats. Men Vänner roar mig fortfarande så jag kommer fortsätta kolla på de gamla avsnitten.
 
Jag undrar ju fortfarande hur det gick sedan. Nästa år kommer en långfilm och många har länge undrat om det verkligen är på riktigt. Men det verkar så och när man kollar på trailern så kan man verkligen undra vad som kan hända i den filmen. Det verkar rörigt och det känns inte som att det slutar lyckligt men det kanske är det som är meningen.
 
För att lätta upp fredagen innan det är dags att ta helg så tänkte jag roa er med denna film. En film där Vännernas bästa "bloopers".
Det är kul och det roade mig i alla fall. Det var en rolig återblick och jag fick mig ett gott skratt. Det är alltid kul när det inte riktigt blir som det ska och det visar bara att folk är mänskliga.
 
Har ni någon favoritserie som ni bara älskar?
 
 

 
 
 
 
 
 
 

Helrenovering på gång

Som jag har nämnt tidigare så håller jag för fullt på att renovera bloggen.
 
Layouten är ändrad och jag är riktigt nöjd. Men det återstår mycket arbete än.
Jag håller på för fult med att lägga upp en plan för hur jag vill att bloggen ska utvecklas. Jag ska lägga upp tydliga mål och jag vill verkligen lyckas. Jag tänkte ta det bit för bit och jag hoppas att jag har fått ordning på allt inom en månad.
 
Jag ser verkligen fram emot detta arbete och det är så roligt. Jag får själv lägga upp planen coh jag får helt styra hur jag vill att allt ska vara. Som ett eget lite projekt där jag får vara projektledare.
 
Domänn är på plats, idéer till inlägg finns och jag vet precis vilka saker jag vill skriva om. Det tog mig ett helt år att komma fram till att jag vill satsa på detta och nu ser jag frame mot att se resultatet.
 
Tar tacksamt emot kommentarer om utseendet på bloggen och jag tar gärna emot förslag på vad jag kan skriva om.
 
Blogghösten kommer att bli hur spännande som helst. Jag längtar verkligen.
 
 

En rundtur i Göteborg

När vi ändå var i Göteborg så passade jag även på att fota en hel del.
 
Jag hade tur med vädret och solen sken från blå himmel.
 
Här kommer några av favoriterna från vår långa vandring i vackra Göteborg.
Kungsportsavenyn
 
Heden
 
Liseberg
 
En promenad i hamnen
 
 
Sen blev det även en tur förbi Fesekörka men den var tyvärr stängd.
 
 
Vi hade en härlig dag i solen och