Vännerna gör bort sig

Men de verkar ha hur kul som helst.
 
Tv-serien Vänner roade mig i 10 års tid och gör fortfarande. Jag har sett alla avsnitt och jag kan se dem om och om igen. Jag tröttnar aldrig. Jag kan replikerna och jag var ledsen när sista avsnittet sändes.
 
Trots detta överlevde jag att serien lades ner och jag tyckte ändå att den fick ett värdigt slut. Även om jag ville att den skulle fortsätta. Det är längesedan som den lades ner men jag tror att den är väldigt populär fortfarande.
 
Jag har inte hittat någon NY serie som är lika bra. Visst finns det många som är bra men ingen jag har fastnat för på samma sätt. Kan detta kanske bero på att mitt första barn föddes 2004, samma år som sista Vänner avsnittet sändes. Jag har helt enkelt inte haft samma tid att lägga på serietittande efter att hon föddes. Tråkigt men sant. Eller så är det så att jag har förändrats. Men Vänner roar mig fortfarande så jag kommer fortsätta kolla på de gamla avsnitten.
 
Jag undrar ju fortfarande hur det gick sedan. Nästa år kommer en långfilm och många har länge undrat om det verkligen är på riktigt. Men det verkar så och när man kollar på trailern så kan man verkligen undra vad som kan hända i den filmen. Det verkar rörigt och det känns inte som att det slutar lyckligt men det kanske är det som är meningen.
 
För att lätta upp fredagen innan det är dags att ta helg så tänkte jag roa er med denna film. En film där Vännernas bästa "bloopers".
Det är kul och det roade mig i alla fall. Det var en rolig återblick och jag fick mig ett gott skratt. Det är alltid kul när det inte riktigt blir som det ska och det visar bara att folk är mänskliga.
 
Har ni någon favoritserie som ni bara älskar?
 
 

 
 
 
 
 
 
 
1 Emelie Karlsson:

skriven

Har väldigt många favoriter! Men de jag kan kolla hur mycket som helst på är Chuck och Hart of Dixie!

Svar: Läkarserier är alltid kul att titta på. Det finns många bra.
Marina

Kommentera här: